Anbefalinger Kirsten List Larsen

De 25 minutter gav mig sådan en god ro indeni

Jeg kunne ikke trække den længere. Jeg syntes, jeg løj for mine børn, fordi det var svært for mig at fortælle dem, at jeg ikke var deres rigtige far. Nu skulle de snart flytte hjemmefra.

De 25 minutter gav mig sådan en ro indeni. Selvfølgelig er jeg deres rigtige far, og det vil jeg altid være!  

Jeg blev modig og stålsat og 14 dage efter den første samtale med Kirsten, fik jeg det sagt. 

Det kan ikke være godt for Kirstens forretning, at hun giver så meget gratis væk.

Kristian, der skulle fortælle børnene om deres donor

Kirsten har en helt unik emotionel evne til at “føle” hvor du er – og tilpasser forløbet, så man føler det kun kan passe til en selv

Jeg har deltaget i et mentaltræningsforløb hos Kirsten List Larsen – et dejligt og inspirerende forløb, hvor blikket blev rettet både indad og fremad mod en horisont, som til stadighed flytter sig. Kirsten har en helt unik emotionel evne til at “føle” hvor du er – og tilpasser forløbet, så man føler det kun kan passe til en selv. Jeg er nu meget mere bevidst om at benytte de redskaber, Kirsten præsenterede, til at håndtere mine stressede perioder, så jeg i dag oplever en ro og afklarethed, som jeg ikke kunne finde ind til før. Kirsten har en meget behagelig måde at håndtere ens tankemylder og mentale udfordringer på, og jeg blev flere gange forundret over, hvor præcist hun satte ord på, hvordan jeg havde det – og tilmed tilrettede lydfiler, så de lige passede til mit behov. Jeg kan varmt anbefale dette metaltræningsforløb.

Louise

Vi blevet bedre til at forstå hinanden og tage hensyn

Vi lærte at sætte os i hinandens sted, og lytte til hvad den anden sagde uden straks at gå i modangreb.

Det var dejligt, at Kirsten upartisk kunne støtte op om os hver især, og være behjælpelig med at formulere de tanker og følelser, vi hver især havde overfor ’modparten.’

Vi er blevet bedre til at snakke sammen, og sige ting. Og så er vi blevet bedre til at forstå hinanden og tage hensyn. Dermed er vi blevet gladere. [parcoaching]

Tine og Bertil

Kirsten er god til at få italesat nogle ting, som er svære, og til at se tingene fra lidt nye vinkler og få begge med

Tusind tak for den gode samtale sidst hos dig. Vi var begge enige om, at det var en god oplevelse. Du er god til at få italesat nogle ting, som er svære, og til at se tingene fra lidt nye vinkler og få begge med. [parcoaching]

Lise & Jesper

Jeg frygtede at vores parforhold ville briste

Jeg frygtede, at vores parforhold ville briste. Vi var lukkede overfor hinanden. Efter tre samtaler med Kirsten har vi fået en større tiltro til hinanden.

Folk, der overvejer at tage nogle samtaler med Kirsten, skal gribe chancen i god tid. Man skal gøre det inden den mentale knude vokser sig for stor, og det risikerer at ende med, at to – som elsker hinanden meget – går fra hinanden.

Bertil

Jeg kan mærke et markant skift i mig selv

Jeg vil bare lade dig vide, at jeg kan mærke et markant skift i mig selv – til det bedre(!) – efter vores samtale i går. Så tak for dit bidrag til det.

Steen

Jeg havde faktisk mere brug for en coach end for en psykolog

Jeg havde faktisk mere brug for en coach end for en psykolog, som jeg var hos én time. Jeg havde behov for at få vendt mine mange tanker og følelser om valget mellem ægdonation og adoption, så jeg bedre kunne finde mine egne svar.

Nanna

Anbefalinger Kirsten List Larsen
Kirstens coaching hjalp mig rigtigt godt videre

Tusind tak for din coaching. Den hjalp mig rigtigt godt videre. Jeg er igen blevet interesseret i at hjælpe de donorbørn, der føler de har et behov for at få kontakt til deres donor og de anonyme donorer, der har et ønske om at stå frem for “deres” donorbørn.

Jesper, tidligere sæddonor

Jeg ville ønske, at vi for længst havde haft kontakt til dig

Jeg ville ønske, at vi for længst havde haft kontakt til dig. Det var en god seance. 

Lise

Kirsten har en helt unik tilgang til stressfeltet, idet Kirstens speciale er fertilitet

Kirsten List Larsen har i 2011 gennemført Matzau Erhvervspsykologers Stresscoach-uddannelse med engagement, indlevelse og kompetence. Kirsten har en helt unik tilgang til stressfeltet, idet Kirstens speciale er fertilitet, og Kirsten kan nu med en certificering som Matzau Stresscoach ikke blot hjælpe barnløse, der søger hjælp hos hende, men også fertilitetsklinikerne, idet en del af Kirstens stresscoach-uddannelse retter sig mod at gennemskue og løse organisatoriske stressproblematikker.

Erhvervspsykolog Majken Matzau

Kirsten arbejder respektfuldt og med stor lydhørhed for klienten

Jeg har med stor glæde brugt Kirsten List som coach i forhold til job-afklaring. Det har været meget brugbart og jeg kan absolut anbefale andre at gøre det samme. Kirsten List arbejder respektfuldt og med stor lydhørhed for klienten. Hendes coaching var med til at åbne mine øjne for temaer og elementer jeg ikke selv ville have fået øje på.

Niels

Det er virkelig en god og brugbar bog, som har sat mange  tanker i gang

Det er virkelig en god og brugbar bog, som har sat mange  tanker i gang. Vi er kun blevet bekræftet i, at åben donation er det rigtige for os.  

Anita

Super fin bog med rigtig mange, meget nyttige informationer og indspark til tanker

Super fin bog med rigtig mange, meget nyttige informationer og indspark til tanker hos de kommende kvinder  og par, som skal anvende sæd- eller ægdonation.

Karin Erb - daværende formand for Dansk Fertilitetsselskab

Jeg synes, bogen er rigtig god til at sætte dilemmaer på spidsen.
Maja

Vi har virkelig fundet “Donorbarnets Bog” inspirerende

Vi har virkelig fundet “Donorbarnets Bog” inspirerende og er godt i gang med at bruge den i vores egen bog til vores børn. Kan varmt anbefales.

Nanna, mor til to donorbørn

Bogen indeholder en masse muligheder for at give en masse oplysninger og spændende historier videre til barnet

Jeg synes “Donorbarnets Bog” er rigtig fin. Den indeholder en masse muligheder for at give en masse oplysninger og spændende historier videre til barnet.

Christina, ung voksent donorbarn

Anbefalinger Kirsten List Larsen

Anbefalinger Kirsten List Larsen
Den korte samtale var nok for mig

Jeg troede ikke, jeg på så kort tid kunne komme så langt. Den halve time med Kirsten gjorde det klart for mig, at jeg faktisk er på rette vej. Og jeg som følte mig så langt ude, inden jeg bookede tiden. Den korte samtale var nok for mig. Det er godt at vide, at Kirsten er derude, hvis jeg igen skulle få brug for input. 

Eva, der lige havde fået at vide, at hun var gået i tidlig overgangsalder.

Med lydfilen lærte jeg at lukke mig lidt inde i mig selv og finde en ro som jeg kunne bruge under ægoplægningen

Før jeg fik mentaltræningen, havde jeg svært ved at fokusere på det positive i ægoplægningen. Jeg var negativt indstillet, fordi jeg så mange gange tidligere har været i behandling, hvor det ikke er lykkedes. Så stopper man med at tro på, at det kan lykkedes.

Jeg lærte at lukke mig lidt inde i mig selv med lydfilen og finde en ro som jeg kunne bruge under ægoplægningen.

Da jeg i lydfilen hørte ordet “guldæg,” begyndte jeg at tro lidt på det og fik en følelse af, at jeg da i det mindste kunne give det en chance ved at tro på det. Det hjalp mig igennem ægoplægningen og gjorde, at jeg rent faktisk troede på det.

Tine, blev gravid og fik barn

Efter et 6 ugers forløb i Kirstens kyndige hænder føler jeg mig mere rolig, positiv og i balance

Efter et langt fertilitetsbehandlingsforløb, som ikke havde båret frugt, følte jeg mig stresset, udkørt og trist. Jeg havde brug for at bygge mig selv op og finde  livsglæden og roen igen. Jeg faldt over et mentaltræningsforløb hos Kirsten List Larsen i forbindelse med et webinar, og med Kirstens egen baggrund som tidligere ufrivillig barnløs, følte jeg, det kunne være den hjælp, jeg havde brug for. Og det har jeg ikke fortrudt! Efter et 6 ugers forløb i Kirstens kyndige hænder føler jeg mig mere rolig, positiv og i balance. Jeg er overrasket over, hvor meget jeg har rykket mig på kort tid, og de daglige øvelser har hjulpet mig til at holde et mere positivt fokus i hverdagen. Jeg kan varmt anbefale et mentaltræningsforløb til andre, der har kæmper med ufrivillig barnløshed eller stress.

Linda, som blev gravid under træningen

Kirsten er god til at give begge god plads på en respektfuld måde

Min kæreste og jeg havde kun været sammen i lidt over et år, da vi kontaktede Kirsten, og derfor kan det måske syntes mærkeligt, at vi allerede havde brug for at snakke med en coach.

Før vi mødtes med Kirsten, var jeg så frustreret over, at vi ikke kunne snakke sammen om emnet børn, uden det endte i tårer og dårlig stemning. Det var et svært emne for os at snakke om, så vi kørte i ring og kom ingen vegne. Nu synes jeg, at det virker mere klart, hvad der ligger forude. Og samtalerne har kun styrket vores forhold.

Der var god effekt allerede efter 1. samtale. 

Mille

Kirsten er god til at give begge god plads på en respektfuld måde

Min mand og jeg har haft samtaler med Kirsten List Larsen på Skype. Vi brugte bare kameraet og mikrofonen i vores bærbare pc, som vi sad med på skødet. Jeg er meget overrasket over, hvor naturligt det var. Min mand udbrød pludselig under den ene samtale ‘Det er som om vi sad i samme stue!’ og sådan oplevede vi det! Kirsten kunne på en rar måde styre, at vi ikke talte i munden på hinanden. Hun fik mig endda til ikke at afbryde min mand! Kirsten er god til at give begge god plads på en respektfuld måde. [parcoaching via Skype]

Ditte

Der er magi i Kirstens coaching

Der er magi i Kirstens coaching, når hun giver sig hen til sin intuition og kærlige omsorg for andre mennesker.

Lene

Kirsten rammer plet med mange ting om hvordan jeg har det

Du rammer plet med mange ting, om hvordan jeg har det med at skulle bruge sæddonor. [parcoaching via Skype]

Sebastian

Jeg følte jeg mig så godt mødt

Allerede under første session følte jeg mig så godt mødt fordi Kirsten forstod at tale samme sprog som mig.

Charlotte

Kirsten får sat lys på flere ting, end man selv er bevidst om

Jeg kan anbefale at tage coachtimer hos Kirsten List Larsen, og få snakket det endnu mere igennem med hjælp fra hende! Hun får sat lys på flere ting, end man selv er bevidst om.

Ditte

Bogen har været vores inspirationskilde til at fortælle vores børn, at vi er en donorfamilie

Tak for den indsigt og klogskab som du breder ud i bogen Far, mor og donorbarn!

Jeg synes at du er saglig, faglig og velformuleret i et nærværende sprog. Du virker tro mod dine egne meninger, holdninger og valg og lægger ikke skjul på, hvad du mener er barnets tarv. 

Bogen har været vores inspirationskilde i forhold til at fortælle vores børn, at vi er en donorfamilie.

Vi besluttede fra starten, at de børn vi fik, skulle have viden om deres tilblivelse på et tidspunkt, og i øvrigt, at de skulle være de første der fik informationen. Vi fortalte dem det først på sommeren. Og det har været en meget fin oplevelse, både at få dem det fortalt og efterfølgende at svare på de spørgsmål, de har haft. 

Naja - mor til tre donorbørn

Jeg har fået afklaret min tankegang og fået øget min motivation

Efter coaching hos Kirsten stoppede jeg hurtigt med at jagte min egen hale. Jeg har fået afklaret min tankegang og fået øget min motivation. Jeg har lært at sige ja til mig selv, selvom det betyder, jeg siger nej til andre.

Anja

anbefalinger Kirsten List Larsen
Takk for, at du har skrevet boken

Fantastisk bok, lærerik info selv for meg, som allerede har fått et donorbarn. Takk for, at du har skrevet boken.

Jane

Bogen hjælper een til vigtige overvejelser og samtaler, og er alle følelserne værd

Min mand og jeg læste bogen ‘Far, mor og donorbarn’ sammen. Det var ret hårdt, og tog noget tid, fordi den sætter så meget i gang. Indimellem blev jeg helt rørt til tårer. Bogen hjælper een til vigtige overvejelser og samtaler, og er alle følelserne værd.

Ditte

Det var en lettelse at få det sagt og som du skrev – ikke så slemt som forventet

Det har været virkelig godt, at læse din bog. Det kunne næsten være os du skrev om. Jeg ville ønske, jeg var dykket ned i emnet for mange år siden, men da vi startede vores fertilitetsbehandling for over 20 år siden, fik vi ingen vejledning om det. Vi læste din bog med stor interesse og planlagde vores fortælling til børnene ud fra blandt andet de gode råd i bogen.

Det var en lettelse at få det sagt og som du skrev – ikke så slemt som forventet. Det har fyldt rigtig meget i alle årene og det er jo ikke sådan, at det er væk nu. Men det er et livsvilkår, og jeg er helt afklaret og klar til, at svare på alle de spørgsmål, vores børn måtte have.

Det har været en stor, stor hjælp med dit bidrag til vores ‘store projekt.’

Mette - mor til næsten voksne donorbørn, der lige har fået at vide, de er donorbørn

Bogen er fri for moraliseren

I bogen gennemgår List Larsen hele processen fra første færd…

Bogen er velskrevet i almindeligt sprog, så alle kan forstå det uanset uddannelse, og den er fri for moraliseren, beskriver blot problemerne på en fin og enkel måde…

Lektørudtalelsen, Danmarks Bibliotekscenter

Jeg vil lige sende dig en stor ros for din bog ‘Far, Mor og Donorbarn.’ Min mand og jeg har været igennem fertilitetsbehandling i 2½, hvor det desværre viste sig, at min mand ikke kunne blive den biologiske forælder. Din bog har hjulpet os rigtig meget med at få snakket om alle vores tanker, håb og bekymringer, og det er nu lykkedes at opnå graviditet med donorsæd fra en kontaktbar donor.

Derfor vil vi naturligvis gerne forberede os på, at vi en dag skal fortælle barnet om det valg vi har truffet, og håber, at din e-bog ‘Donorbarnets Bog’ kan hjælpe os godt på vej til at starte den fortælling.

Trine