Bliv mere robust med mentaltræning

Kom med på 6 ugers kursus i mentaltræning

sit amet, nec elementum ultricies mauris morbi sit, mi lobortis elit ac a, lacinia sapien dictu diam, in sed non ac ultrices in, nec nisl. Morbi leo nec aenean, felis egestas ac eget, ultricies eu, sociis dignissim et, nec nec imperdiet ullamcorper.

diam nullam

ligger lytter

Du får ny forståelse af, hvordan tingene hænger sammen og som gør det muligt for dig at forvandle…

Vel laoreet dolor cubilia sem blandit ligula, lobortis eu justo posuere, non aptent consequat consectetuer leo pede.

Quis mi sed, eget nec netus mauris ante, quam eget pede aliquam. Ante donec eu ad luctus

Sociosqu mollis odio at, praesent quisque quis dignissim eleifend leo malesuada, leo ipsum eros etiam, illo eleifend erat pharetra.

Vel dui congue convallis ornare ut, purus pellentesque ante, vivamus tincidunt velit odio, quis conubia. Ridiculus nunc nec neque lectus.

 PRIS
1800 kr. for 6 ugers undervisning

Fakta om kurset

Hele kurset foregår online. Det betyder, at du modtager alt det, du har brug for i din mailboks.

Straks du har betalt, modtager du første email i online kurset, og så kan du gå i gang med mentaltræningen.

Du bliver guidet hele vejen.

Du vil modtage tests, lydfiler og redskaber.

Du har mulighed for at tilkøbe elementer eller opgradere til et mere omfattende kursus, herunder få individuelle samtaler og målbilleder til din videre mentaltræning.

Du kan altid kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Sådan virker det

tinlyslilla hjernecidunt molestie placerat non volutpat urna, nunc vehicula mi eum vel, per at donec sed ut ante hendrerit. Sed et eget aenean, hymenaeos integer cras amet enim pellentesque nullam, donec pellentesque sed, sociis pede arcu, nam etiam. Aliquam in in enim vivamus, non eget nec vestibulum sollicitudin nulla, leo eu urna congue, lorem quis, sed leo. Turpis mauris sagittis aliquam vestibulum enim, sed nam amet elit, cras ut. Sed sociis dolor. Lectus ipsum. Lacus nunc, scelerisque sit ac tincidunt vitae morbi neque. Rhoncus et, maecenas quam quis integer suspendisse, eget viverra at sem sed nullam consectetuer, fusce sem

Du skal bare have renset dine ører – sådan mentaltræner du

Den fundamentale mentaltræning sker, mens du lytter til instruktioner via lydfiler. Du skal altså kunne høre. Det er en god ide, at lytte med høretelefoner på et uforstyrret sted..

Du skal afsætte 5 gange 20 minutter om ugen til at mentaltræne. Gerne lige før sovetid.

Du mentaltræner liggende et uforstyrret sted, mens du lytter til lydfiler.

Når du er blevet erfaren med mentaltræningen, kan du mentaltræne meget mere fleksibelt. Fx stående, gående eller siddende – og ikke nødvendigvis et uforstyrret sted. Du kan endda gøre det i køen i supermarkedet!

Du kan altid kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Fordele ved at være med

  • metus maecenas aliquam,
  • sit erat non pellentesque hendrerit mattis enim,
  • neque dui wisi imperdiet hymenaeos faucibus lobortis.
  • Posuere enim mus vehicula, fusce orci,
  • a pretium urna sed wisi morbi mi,
  • faucibus arcu et libero praesent pellentesque.
  • Imperdiet fringilla.
  • Mauris libero et, natoque pulvinar lacinia fermentum eget.

 

Her foregår det

ongue, lorem quis, sed leo. Turpis mauris sagittis aliquam vestibulum enim, sed nam amet elit, cras ut. Sed sociis dolor. Lectus ipsum. Lacus

Her kan du se handelsbetingelserne.

 

 

 

 

 

mentaltræning

Som deltager på mentaltræningsforløbet får du mulighed for at tilkøbe disse ekstra lydfiler til målbilledetræning (fase 3):

Ægoplægning og tiden derefter

Vitalt underliv

Feminint selvbillede

Din pris:

Lydfilerne sælges kun i forbindelse med et forløb.

Hvad andre siger om mentaltræning hos Kirsten List Larsen

Efter et langt fertilitetsbehandlingsforløb, som ikke havde båret frugt, følte jeg mig stresset, udkørt og trist. Jeg havde brug for at bygge mig selv op og finde livsglæden og roen igen.

Jeg faldt over et mentaltræningsforløb hos Kirsten List Larsen i forbindelse med et webinar, og med Kirstens egen baggrund som tidligere ufrivillig barnløs, følte jeg, det kunne være den hjælp, jeg havde brug for. Og det har jeg ikke fortrudt!

Efter et 6 ugers forløb i Kirstens kyndige hænder føler jeg mig mere rolig, positiv og i balance. Jeg er overrasket over, hvor meget jeg har rykket mig på kort tid, og de daglige øvelser har hjulpet mig til at holde et mere positivt fokus i hverdagen.

Jeg kan varmt anbefale et mentaltræningsforløb til andre, der kæmper med ufrivillig barnløshed eller stress.

Linda 39 år, tidligere ufrivilligt barnløs nu naturligt gravid

 

Jeg ville ønske, jeg for længst havde taget kontakt til dig.

Lise, 45 år og ufrivilligt barnløs

 

Jeg har deltaget i et mentaltræningsforløb hos Kirsten List Larsen – et dejligt og inspirerende forløb, hvor blikket blev rettet både indad og fremad mod en horisont, som til stadighed flytter sig. Kirsten har en helt unik emotionel evne til at “føle” hvor du er – og tilpasser forløbet, så man føler det kun kan passe til en selv.

Jeg er nu meget mere bevidst om at benytte de redskaber, Kirsten præsenterede, til at håndtere mine stressede perioder, så jeg i dag oplever en ro og afklarethed, som jeg ikke kunne finde ind til før.

Kirsten har en meget behagelig måde at håndtere ens tankemylder og mentale udfordringer på, og jeg blev flere gange forundret over, hvor præcist hun satte ord på, hvordan jeg havde det – og tilmed tilrettede lydfiler, så de lige passede til mit behov.

Jeg kan varmt anbefale dette metaltræningsforløb.

Louise 40 år, ufrivilligt barnløs

 

Jeg er ellers en rationel og logisk tænkende mand, der ikke beskæftiger mig med den slags. Jeg havde en meget travl tid på arbejdet, og blev vanvittig over min dårlige søvn, som til sidst også gik ud over andre. Jeg var desperat, og prøvede derfor Kirsten List Larsens lydfiler. Og det hjalp sgu! Jeg faldt i søvn og sov hele natten! Nat efter nat. 

Erik 48 år

 

Jeg kunne ikke falde i søvn. Jeg var lidt bange for hypnose. Jeg var bange for, om jeg blev mig selv igen eller om Kirsten gjorde mig til en zombie, hun kunne styre. Alligevel faldt jeg hurtigt i søvn med Kirstens stemme i ørene. Og jeg var helt normal, da jeg vågnede op!

Alma 10 år

 

Mentaltræning er godt for alle – om de er ufrivilligt barnløse eller ej. Du må meget gerne lade din samlever lytte med.

Sådan køber du en af de begrænsede pladser

Sådan bestiller du en af de begrænsede pladser

Jeg ved, det kan være en stor beslutning at binde sig for seks uger, og derfor tilbyder jeg en forsamtale, for at du kan blive sikker på, om mentaltræning vil være det rette for dig.

Udfyld denne kontaktformular og jeg kontakter dig i løbet af 48 timer. Det er helt uforpligtende.

 

 

 

Mentaltræning med Kirsten List Larsen

Jeg – Kirsten List Larsen – har selv været ufrivilligt barnløs i 7 år. Jeg kender alt til tankemylder og utallige bekymringer, for jeg har selv prøvet det.

Jeg kan lynhurtigt afgøre, hvordan du vil kunne få det bedste ud af mentaltræning, og hvordan et forløb kan tilpasses netop dig, så du genvinder troen på fremtiden og roen i sind og krop.

Mange gode hilsner

signatur

 

 

Mobil 2892 9596

 

 

 

 

 

PS

Du skal være opmærksom på, at der er kun 5 pladser ad gangen på holdet, og at de plejer at blive hurtigt booket.

PPS

Artikler om mentaltrænings virkning