Driller fertiliteten?

Lær, hvordan du får succes med at blive mor

Få mest ud af din dyrebare tid

Det er meget vigtigt, at processen med fertilitetsbehandling ikke varer længere end højst nødvendigt, og at de nye livsomstændigheder bliver mestret så godt – og så hurtigt – som muligt.

Jeg giver dig specialist-assistance, som gør det lettere for dig at være dig – for ufrivillig barnløshed er umulig at magte alene.

 

Inderst inde ved vi det godt

Det er allerhelvedes hårdt at være i fertilitetsbehandling. Psykisk. Socialt. Fysisk.

Forskerne ved det, og de fortæller det ofte.

Vi kan lukke øjnene og bide tænderne sammen – i det mindste i en periode.

Men måske tager din fertilitetsbehandling 3-5 -7-9-13 år af dit liv.

Du har sandsynligvis allerede følt dig presset længe.

På et tidspunkt bliver det mere end nok. Er det ved at være nu?

Så gør dig selv en tjeneste – helt uforpligtende. Brug 25 minutter på en strategisamtale. Det kommer til at betyde, at du er helt sikker på, hvilke skridt, du helst vil  tage og hvordan, du gør det.

 

Hvor genkender du dig selv?

1. Du er vant til at det lykkes, når bare du gør en indsats, men nu føler du dig frataget den handlekraft, der ellers er så kendetegnende for dig.

2. Du er ressourcestærk, ambitiøs og engageret, men du er nu havnet i en situation, der gør dig sårbar og frustreret som aldrig før, fordi drømmen om at få dit ønskebarn virker alt for svær at opnå.

3. Du er ivrig efter at komme videre – blive mere sikker- men du ved ikke lige hvordan.

Det er her jeg kommer ind.

Mit bidrag til dig

Jeg støtter dig, så

  • du bliver stærkere, mens du er i fertilitetsbehandling
  • du trives bedre, hvor du er lige nu i dit liv
  • du bliver klar på, hvordan du kan få barn tidligere i dit liv
  • du – endnu mere opmærksomt og mere bevidst – vælger det, som er det rigtige for dig.

Andre siger om Kirsten:

Havde jeg da bare søgt hjælp før

Hvor kunne jeg have sparet mig selv for at bruge min energi og tid forkert, hvis jeg havde kontaktet Kirsten før. Gør det nu – vent ikke!

Veronica

Jeg kan mærke et markant skift i mig selv

Jeg vil bare lade dig vide, at jeg kan mærke et markant skift i mig selv – til det bedre(!) – efter vores samtale i går. Så tak for dit bidrag til det.

Steen

Kirsten er god til at give begge god plads på en respektfuld måde

Min mand og jeg har haft samtaler med Kirsten List Larsen på Skype. Vi brugte bare kameraet og mikrofonen i vores bærbare pc, som vi sad med på skødet. Jeg er meget overrasket over, hvor naturligt det var. Min mand udbrød pludselig under den ene samtale ‘Det er som om vi sad i samme stue!’ og sådan oplevede vi det! Kirsten kunne på en rar måde styre, at vi ikke talte i munden på hinanden. Hun fik mig endda til ikke at afbryde min mand! Kirsten er god til at give begge god plads på en respektfuld måde. [parcoaching via Skype]

Ditte

Jeg havde faktisk mere brug for en coach end for en psykolog

Jeg havde faktisk mere brug for en coach end for en psykolog, som jeg var hos én time. Jeg havde behov for at få vendt mine mange tanker og følelser om valget mellem ægdonation og adoption, så jeg bedre kunne finde mine egne svar.

Nanna

Icsi gjorde Jeppe til far

Icsi gjorde Jeppe til far

Jeppe troede hans sædkvalitet var god 14 år gammel gjorde Jeppe sin kæreste gravid. Hun var 13 år. ”Det var en ulykke af dimensioner. Heldigvis aborterede hun ufrivilligt." Mange år senere ville Jeppe være far, men så kunne han ikke. Jeppe er i dag 50 år gammel. Han...

read more
Sådan reducerer du dine bekymringer

Sådan reducerer du dine bekymringer

Gør du dig også bekymringer? Måske kender du til nogle af de bekymrende tanker fra billedet ovenover? Eller måske er det en helt anden slags bekymring, der plager dig? Der er jo sådan set nok at bekymre sig om i vores tid. Heldigvis kan vi alle gøre noget aktivt for...

read more
Fertilitetstest – Tør du få lavet den? Gør du?

Fertilitetstest – Tør du få lavet den? Gør du?

Fertilitetstest:  Få den lavet før det er for sent En fertilitetstest giver dig faktuel viden om din frugtbarhed. Det giver dig kontrol over situationen og handlemuligheder ift planlægning af dit kommende forældreskab. Mange ved ikke, de kan få lavet en...

read more

Kan du genkende lidt af dig selv? Så er jeg den rigtige at kontakte. 

Lær Kirsten List Larsen bedre at kende.