Coach Kirsten List Larsen

En erfaren internationalt certificeret coach finder du i Kirsten List Larsen.

Hun har coachet siden 2010.

Coach Kirsten List Larsen er eksamineret fra en internationalt anerkendt uddannelse (Expand): Uddannelsen bygger bla. på systemisk tænkning. I korthed går det ud på at forstå de mønstre og sammenhænge, vi alle indgår i.

Stresscoach

Som uddannet stresscoach kan Kirsten vurdere dit stressniveau. Herunder om du kan coaches på almindelig vis, eller om stresscoaching vil være den bedste hjælp for dig her og nu.

Mentaltræner

Kirsten List Larsen er desuden  certificeret mentaltræner fra EmpowerMind Danmark. Hun kan  derfor hjælpe dig med at skyde genvej gennem guidet mentaltræning. Gennem mentaltræning aktiverer man sin underbevidsthed, så man opnår en højere grad af bevidsthed om, hvilke tanker, der styrer en. Det betyder, at man så kan ændre dem til mere konstruktive.

Hun har desuden en overbygning fra Grow2 med fokus på coaching af par, og hun har bestået parkursus hos The Gottman Institute.

I mange år har Kirsten List Larsen været medlem af ICF – International Coach Federation. Dermed bakke Kirsten op om professionel coaching og får fortsat læring og udvikling som coach.

Som medlem af ICF lever hun selvfølgelig op til organisationens kernekompetencer og etiske retningslinjer.

Kirsten List Larsen har særlig viden om og erfaring med:

  • parforhold og ufrivillig barnløshed
  • følelsesmæssig stress i forbindelse med fertilitetsbehandling
  • familiedannelse gennem sæd- eller ægdonation
  • afslutning af fertilitetsbehandling uden succes.

Jeg ville ønske, at vi for længst havde haft kontakt til dig. Det var en god seance. 
Lise

Jeg kan mærke et markant skift i mig selv

Jeg vil bare lade dig vide, at jeg kan mærke et markant skift i mig selv – til det bedre(!) – efter vores samtale i går. Så tak for dit bidrag til det.

Steen

Jeg havde faktisk mere brug for en coach end for en psykolog

Jeg havde faktisk mere brug for en coach end for en psykolog, som jeg var hos én time. Jeg havde behov for at få vendt mine mange tanker og følelser om valget mellem ægdonation og adoption, så jeg bedre kunne finde mine egne svar.

Nanna, i dag mor til to

Coach Kirsten List Larsen
Coach Kirsten List Larsen