Derfor skal du bruge coaching

Når vi er i situationer, hvor vi ikke kan se nogen vej ud af mørket, og hvor vi måske føler os fastlåste og uden håb, kan vi gennem coaching finde nye veje.

Coaching er både nænsom og effektiv, når man oplever et mylder af negative tanker og bekymringer. Når det hele er uoverstigeligt og synes håbløst. Når man føler sig fastlåst og uden handlemuligheder. Når ens livskvalitet er dårlig.

Hvis du ønsker at få mod på tilværelsen igen, at kunne se nye muligheder, at genfinde balancen og få overskud på energikontoen – så er min coaching den forstærkning du mangler!

 

Værdien for dig

Coaching giver dig:

  • tid til at gøre en samtale færdig om præcis det, der fylder hos dig lige nu (i modsætning til fertilitetsklinikken, som har fokus på det rent kliniske)
  • evnen til at håndtere uvisheden på en mere sikker måde
  • følelsen af helhed og af at være stærk – og ikke reduceret til et journalnummer
  • evnen til at fastholde opmærksomheden på din og din samlevers fremtidsmuligheder
  • redskaber til at fokusere på dét, der allerede fungerer for jer som par. I får mere indsigt i og taknemmelighed for det, der allerede virker – sammen og hver især
  • den opbakning og det nænsomme skub, der skal til for at skabe bevægelse i både tanke og handling
  • handlemuligheder og følelsen af frihed til at kunne træffe valg, der passer dig.

Efter en session vil du ofte få udarbejdet en handlingsplan med dine helt konkrete næste skridt, der giver dig oplevelsen af fremdrift.

Kom og bliv overrasket over, at ændringer sker hurtigere og lettere, end du forventer.

Hvem er coaching for?

Generelt sagt, er coaching for dig, som ønsker  genvinde oplevelsen af at have føringen i eget liv, mens du venter på dit barn.

Coaching er for dig, som har brug for en fordomsfri og professionel samtalepartner.

Hos mig er DU i centrum og vi har tid til, at arbejde sammen om netop de emner, som er vigtige for DIG.

Du ved, hvilke temaer, der er relevante for dig. Og som ved al anden assistance fra en kompetent coach bestemmer du selv, hvad vi taler om i en coaching session. Det hele afhænger af hvem du er, og hvor i processen du er.

Sammen med mig vil du konstruktivt kunne fokusere på de følelsesmæssige sider af processen, på hvordan du kan håndtere udfordringerne og på de nye muligheder, der byder sig. Du vil opleve en lettelse og føle dig styrket.

For at jeg vil coache dig, skal jeg være sikker på, at du reelt ønsker at tage styring i dit liv og på, at coaching er det rette for dig.

Måske vil stresscoaching eller mentaltræning være bedre for dig. Afhængigt af dit behov kan samtalerne indeholde både mere traditionel coaching, stresscoaching og mentaltræning. Eller måske skal du have fat i en helt anden fagperson.

Ring helt uforpligtende og find ud af om vi er det rette match. Nummeret er 2892 9596.

Hvad er coaching?

Coaching er et samarbejde og et partnerskab mellem dig, som er i fokus, og mig som coach.

Du får en fordomsfri og ikke-dømmende samtalepartner.

En coachingsession indledes typisk  med at du fastsætter et mål for samtalen med mig som coach og dine fremskridt og retning evalueres undervejs.

En coachingsession kan også tage form af en mere eksistentiel samtale om livets store spørgsmål, om livsværdier og etik.

Coaching en investering i dit liv og fremtid, og du oplever derfor at du bevæger dig fremad mod en bedre tilstand.

 

There is a crack, a crack in everything.That’s how the light gets in.      Leonard Cohen

Gennem coaching finder du den revne – der er i alting – så lyset igen kan komme ind.

Hvordan?

Gennem virkningsfulde samtaler finder du frem til svar på dine uafklarede spørgsmål, og du finder ud af, hvad du skal gøre for at få det bedre.

Som din coach giver jeg dig den opbakning og det nænsomme skub, der skal til for at skabe bevægelse i både tanke og handling.

Der er også mulighed for at få hjemmearbejde mellem sessionerne, hvis det er relevant og hvis du ønsker det.

 

Praktisk

Du er velkommen alene eller sammen med din kæreste.

Du ved bedst, hvilke temaer, du har brug for at tage op med mig.

Trods det alvorsfulde udgangspunkt, opnår du positive vinkler at se det hele fra, så du kan orientere dig konstruktivt mod fremtiden – mand, som kvinde.

Vi mødes ved personligt møde, på Zoom eller Skype eller på telefon.

 

Der er også andre muligheder.

Spild ikke dine penge

Arbejdsmetoder og kvalitet i arbejdet som coach varierer meget.

Derfor er det vigtigt, at du undersøger, hvilken coach, der vil være den bedste for dig.

Som medlem af ICF (International Coach Federation) lever jeg op til organisationens kernekompetencer og etiske regler. Som medlem skal jeg også være i fortsat faglig udvikling. Jeg bliver udfordret på min praksis og på mig selv.

Fordi coaching ikke bare er coaching, er det vigtigt for mig at være en del af dette professionelle coaching netværk. Det sikrer dig kvalitet i min coaching af dig.

Jeg er internationalt ACC certificeret, hvilket garanterer dig god kvalitet, etik og professionalisme.

Udover professionalisme, handler det naturligvis også om din tryghed og tillid. Dertil kommer kemien mellem os.

Få en uforpligtende samtale for at blive sikker på, om vi er det rigtige match. 

Coaching hos Kirsten List Larsen

Din investering

Du har sikkert allerede været presset gennem længere tid.

Blivende ændringer sker ikke altid fra den ene dag til den anden. Det er min erfaring, at du får den største indsigt, som kan resultere i de ønskede forandringer for dig. De fleste investerer i 3 timers samtale. Nogle har brug for mere.

Inden vi mødes, taler vi sammen i telefonen for gensidigt at afstemme kemi og forventninger. Det er naturligvis gratis og tager 25 minutter.

Du får det bedste resultat ved at holde en vis kadence mellem dine sessioner. Jeg anbefaler, at der højst går 14 dage mellem vi ses fordelt over nogle måneder, hvis det er større temaer, du arbejder med.

Du skal se din investering i sammenhæng med, hvad du synes din trivsel er værd.

Hvor stor værdi har det for dig at trives, som det menneske du er, som kæreste, som ven og kollega? Ikke om et halvt år eller om to år, men her og nu.

Kom og bliv overrasket over, at ændringer sker hurtigere og lettere, end du forventer. Påvirk dit parforhold og forholdet til dit kommende barn i positiv retning nu ved at investere i coaching som din personlige livline.

 

Er du i tvivl?

Så få en hurtig og operationel samtale om, hvordan du har det lige nu, og hvordan du gerne vil have det i stedet. Sammen sætter vi fokus på at komme ud af din fastlåste situation og på, hvordan jeg kan assistere dig.

Samtalen er gratis og helt uforpligtende for dig.

Book straks de 25 minutter, der passer dig bedst i min online kalender.

Gør noget ved det allerede nu.

Tusind tak for den gode samtale sidst hos dig. Vi var begge enige om, at det var en god oplevelse. Du er god til at få italesat nogle ting, som er svære, og til at se tingene fra lidt nye vinkler og få begge med. Jeg ville ønske, at vi for længst havde taget kontakt til dig.

Lise & Jesper

Jeg havde faktisk mere brug for en coach end for en psykolog, som jeg var hos én time. Jeg havde behov for at få vendt mine mange tanker og følelser om valget mellem ægdonation og adoption, så jeg bedre kunne finde mine egne svar.

Nanna

Jeg lå endnu engang søvnløs med tanker farende om angsten for fremtiden uden børn. Denne gang blev det dog konstruktivt, da jeg helt tilfældigt faldt over hjemmesiden kirstenlistlarsen.dk. Sikke en lettelse at opleve, at Kirsten List Larsen som professionel (og med personlig erfaring) faktisk tager alt det med barnløshed  meget, meget seriøst! Jeg skrev fluks til Kirsten og bookede tid til en samtale.

Det bedste ved samtalen var nok, at jeg fik mulighed for at fortælle åbenhjertigt om alt, hvad jeg tænker og føler, helt uden censur – og at det blev mødt med anerkendelse, forståelse og feedback.

Det fungerede bedre end forventet at have samtalen over telefon, men jeg savnede nu alligevel det fysiske nærvær. Det havde helt sikkert været bedre, hvis Skype havde fungeret hos mig, så vi kunne bruge dét med video på, så vi kunne se hinanden.

Bare en kort samtale nytter, fordi den forståelse, anerkendelse og viden, som Kirsten bidrager med, rækker langt i form af benzin til at kunne køre videre i hverdagen. Den er helt anderledes fra de velmenende, men misforståede råd, som man ofte får fra mennesker, der forsøger at hjælpe, men blot gør ondt værre, fordi de ikke selv har prøvet det og ikke ved bedre. Den korte samtale lindrer og hjælper videre i processen.

Unna