I dag får du her på bloggen links til historier fra de svenske medier om donorbørn. Historier, der vel at mærke ikke handler om konflikter eller store dramaer. Alt sammen takket være Maria Hasselblad, som har valgt at formidle sin helt særlige historie videre til os alle.

Det er blandt andet historien om, hvordan hun ad ualmindelige veje fik kontakt med sit barns sæddonor.

Maria Hasselblad har med sine offentlige fortællinger bidraget stort til at skabe åbenhed om at stifte familie ved hjælp af donation. Tak for det!

Scandinavian Seed Siblings

Maria Hasselblad står bag netværket Scandinavian Seed Siblings, der er et forum for nordiske donorbørn, deres forældre og donorer.

Fordi Scandinavian Seed Siblings har fokus på danske sædbanker og nordiske fertilitetsklinikker, vil foreningen kunne være interessant for ufrivilligt barnløse, der har fået fertilitetsbehandling i Danmark.

Foreningen driver en database, hvor man kan registrere sig med donornummer for måske at finde et match med andre børn af samme donor og/eller donor selv.

Besøg Scandinavian Seed Sibling hjemmeside.

 

 

Spændende fortællinger til dig

Som lovet får du her links til fortællingerne, der blandt fortæller om Maria og hendes datters møde med donor.

Del meget gerne blogindlægget.

PS

Kom med på gratis webinar om genetik i donorfamilien. Book straks din plads her. På webinaret får du bla. viden om betydningen af det ekstra følelsesmæssige beredskab, donorfamilier er udstyret med, når det gælder barnets ukendte genetiske arv.

PPS

Jeg kan hjælpe dig med at håndtere dine bekymringer om dit barns ukendte genetik.

Få en hurtig samtale med fuldt fokus på dig om, hvordan du har det lige nu, og hvordan du gerne vil have det i stedet. Sammen sætter vi fokus på at komme ud af din fastlåste situation og på, hvordan jeg kan assistere dig.

Samtalen er gratis og helt uforpligtende for dig.

Book straks de 25 minutter, der passer dig bedst i min online kalender.

Du bruger tiden mest effektivt, når du først svarer på nogle få spørgsmål her.

Gør noget ved det allerede nu.