Gravid med donor | WEBINAR

For dig, der har fået hjælp af donor og nu venter barn,

og ikke kun synes det er helt nemt.

Onsdag den 24. november 2021 – klokken 20.00 

Webinaret er for dig, der…

→ har bekymrende tanker, som fylder så meget, at din graviditet er svær at nyde rigtigt

→ er bange for, hvad dine følelser betyder for det spirende liv i din mave

→ er overrasket over dig selv – du troede, du var afklaret, og du plejer ikke at være så sårbar.

 

'gravid med donor webinar

På webinaret lærer du:

  • Hvad dine følelser betyder for det spirende liv i din mave og hvad den god tilknytning allerede under graviditeten betyder
  • Betydningen af det ekstra følelsesmæssige beredskab, som donorfamilier ofte er udstyret med.
  • Hvordan man siger ‘farvel’ til det genetiske barn og hjerteligt velkommen til det lille, nye menneske.

Efter webinaret står du stærkere og du ved, hvad dit næste skridt skal være for at få det bedre.


Jeg kiggede efter blod, hver gang jeg tissede. Jeg var så bange for, at det her heller ikke skulle lykkes. Jeg var bange for alt. For at fostret var sygt. For selv at blive syg. For ikke at kunne elske babyen… Heldigvis fandt jeg Kirsten og herefter gik det hurtigt bedre. Jeg begyndte endelig at nyde min graviditet. Jeg lærte at håndtere mine urolige tanker, som stadig dukkede op ind i mellem. Jeg lærte at hvile i mine beslutninger og finde ro. Jeg blev tryg. Jeg glæder mig til min datter kommer!

Tanja

kommende mor

Godt at vide

Webinaret præsenteres af forfatter, sociolog, stresscoach og mentaltræner Kirsten List Larsen. Kirsten har stor viden og erfaring med at skabe familie på anden vis. Hun har skrevet e-bøgerne Donorbarnets Bog og Far, mor og donorbarn. Veje til et endnu bedre liv som donorfamilie.

Der er et begrænset antal pladser til denne live-træning, hvor du får reelle redskaber, som gør dig handledygtig med det samme. Reserver din plads med det samme til den 27. oktober 2021 klokken 20.00.

NB!

Når du har tilmeldt dig webinaret, får du fremover mit nyhedsbrev. Du kan altid – og så let som ingenting – afmelde dig igen.

​Det koster dig kun din tid og din emailadresse.


Vi ses snart!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)