Din genetik historie

Hvis du ligesom mig kender dit biologiske ophav på både din far og din mors side, så tror jeg simpelthen ikke, at vi forstår dybden af spørgsmålet.

Spørgsmålet om, hvor vi stammer fra optager mig meget for tiden, fordi jeg er ved at skrive en bog om at få barn vhja. en sæddonor eller ægdonation.

Jeg vil den næste tid blogge om ægdonation og sæddonation. Det vil være strøtanker og materiale fra min research, som ikke kommer med i min bog.

Jeg selv har aldrig været i tvivl om hvor jeg stammer fra. Jeg har altid været som snydt ud af næsen på min mor og min mormor lignede jeg endda endnu mere. Når min datter ser billeder af min mor som yngre, tror hun det er mig. Mit ansigt er som min mors mens min kropsbygning mere er min fars. Mine firkantede negle husker jeg også fra min far. Men der er også andre ting som jeg ikke ved hvor kommer fra f.eks. mit rødlige hår og min blege teint. Vi fire søskende ligner ikke hinanden specielt meget af udseende, men vi ligner på forskellige måder og mere eller mindre vores forældre.

At jeg ligner mine forældre har altid været et faktum. Jeg kender min overordnede genetik. Jeg har ikke tillagt det  stor værdi, men netop fordi det bare har været sådan for mig altid, så kan jeg i dybden ikke forestille mig, hvordan det ville være uden.

Og netop fordi vi som ufrivilligt barnløse kan få børn, vi ikke er 100% biologisk ophav til – så er det værdifuldt for os og vores (kommende) børn med andet ophav, at vi søger viden og gør os tanker om, hvordan det kan være ikke at kende sit biologiske ophav / sin genetik historie.

Hvad betyder det for dig at kunne genkende dig selv i din familie?

PS

Kom med på gratis webinar om genetik i donorfamilien. Book straks din plads her. På webinaret får du bla. viden om betydningen af det ekstra følelsesmæssige beredskab, donorfamilier er udstyret med, når det gælder barnets ukendte genetiske arv.

PPS

Jeg kan hjælpe dig med at håndtere dine bekymringer om dit barns ukendte genetik.

Gør noget ved det allerede i dag. Ring på 2892 9596 og få 15 minutters gratis afklarende samtale.

[et_bloom_inline optin_id=”optin_13″]