I programmet Hella og Karen elsker mænd på Danmarks Radion talte værterne Hella Joof og Karen Thisted i onsdags med Bo Ramsing. Bo er en af de få mænd, der har lyst til at fortælle åbent om sin dårlige sædkvalitet.

Du kan her se Bo fortælle om sin dårlige sædkvalitet.

Svært at finde en case

For et halvt år siden henvendte programmets caster sig til mig, fordi de ledte efter en mand, der åbent ville fortælle om at have dårlig sædkvalitet. Helst ville de tale med en mand, som for nylig havde fundet ud af sin infertilitet. Eller en mand som skulle bruge eller havde brugt sæddonor for at få barn.

 

 

Jeg delte efterlysningen i diverse donorfamilie-netværk uden resultat.

 

 

Via mit arbejde gennem de sidste fem år, vidste jeg det ville svært at få en mand med dårlig sædkvalitet til at stå åbent frem, og så endda på DR i primetime.
Min vurdering var, at det ville være nemmere at stå frem, hvis manden allerede havde fået barn.
Min vurdering var desuden, at det nemmeste ville være at få fat i en mand, der har adopteret. Som adoptant kan man nemlig ikke skjule din barnløshed, og derfor er flere adoptivfædre åbne om egen (in)fertilitet.
Jeg delte nu efterlysningen af en case i mit store adoptions-netværk. Efterlysningen nåede på denne måde ud til i alt 5.000 mennesker.
Og sådan gik det altså til backstage, at modige Bo nu beriger nationen på tv. Tak for det. Bo er i dag blevet far via adoption.

Du kan desværre ikke længere se programmet.

 

Ps. Walk and talk giver bevægelse i fastlåste tanker

Står du eller en du kender i den situation, at drømmebarnet ikke kommer, og at en ny vej skal findes, så tilbyder jeg en times coachende gå tur til kun 597 kr. Tjek det ud – walk and talk.

 

PS

Har du brug for hjælp til at komme i mål?

Få en hurtig og operationel samtale om dig og dine udfrodringer om, hvordan du har det lige nu, og hvordan du gerne vil have det i stedet. Sammen sætter vi fokus på at komme ud af din fastlåste situation og på, hvordan jeg kan assistere dig.

Samtalen er gratis og helt uforpligtende for dig.

Book straks de 25 minutter, der passer dig bedst i min online kalender.

Du bruger tiden mest effektivt, når du først svarer på nogle få spørgsmål her.

Gør noget ved det allerede nu.