Mentaltræner Kirsten List Larsen

Kirsten List Larsen er  certificeret mentaltræner fra EmpowerMind Danmark ved Jørgen Svenstrup. Det betdyer, at hun kan hjælpe dig med at skyde genvej gennem guidede visualiseringer.

Guidede visualiseringer

Hun kan også lære dig selvhypnose. Gennem (selv)hypnose aktiverer man sin underbevidsthed. Dermed opnår man en højere grad af bevidsthed om, hvilke tanker, der styrer en. Og så kan man ændre dem, hvis man ønske det.

 

Mentaltræner Kirsten List Larsen
Efter et 6 ugers forløb i Kirstens kyndige hænder føler jeg mig mere rolig, positiv og i balance

Efter et langt fertilitetsbehandlingsforløb, som ikke havde båret frugt, følte jeg mig stresset, udkørt og trist. Jeg havde brug for at bygge mig selv op og finde livsglæden og roen igen. Jeg faldt over et mentaltræningsforløb hos Kirsten List Larsen i forbindelse med et webinar, og med Kirstens egen baggrund som tidligere ufrivillig barnløs, følte jeg, det kunne være den hjælp, jeg havde brug for. Og det har jeg ikke fortrudt! Efter et 6 ugers forløb i Kirstens kyndige hænder føler jeg mig mere rolig, positiv og i balance. Jeg er overrasket over, hvor meget jeg har rykket mig på kort tid, og de daglige øvelser har hjulpet mig til at holde et mere positivt fokus i hverdagen. Jeg kan varmt anbefale et mentaltræningsforløb til andre, der har kæmper med ufrivillig barnløshed eller stress.

Linda, blev gravid under forløbet

Kirsten har en helt unik emotionel evne til at “føle” hvor du er – og tilpasser forløbet, så man føler det kun kan passe til en selv

Jeg har deltaget i et mentaltræningsforløb hos Kirsten List Larsen – et dejligt og inspirerende forløb, hvor blikket blev rettet både indad og fremad mod en horisont, som til stadighed flytter sig. Kirsten har en helt unik emotionel evne til at “føle” hvor du er – og tilpasser forløbet, så man føler det kun kan passe til en selv. Jeg er nu meget mere bevidst om at benytte de redskaber, Kirsten præsenterede, til at håndtere mine stressede perioder, så jeg i dag oplever en ro og afklarethed, som jeg ikke kunne finde ind til før. Kirsten har en meget behagelig måde at håndtere ens tankemylder og mentale udfordringer på, og jeg blev flere gange forundret over, hvor præcist hun satte ord på, hvordan jeg havde det – og tilmed tilrettede lydfiler, så de lige passede til mit behov. Jeg kan varmt anbefale dette metaltræningsforløb.

Louise, nu mor efter mange års fertilitetsbehandling

Før jeg fik Kirstens lydfil, havde jeg svært ved at fokusere på det positive i ægoplægningen

Jeg var negativt indstillet, fordi jeg så mange gange tidligere har været i behandling, hvor det ikke er lykkedes. Så stopper man med at tro på, at det kan lykkedes.

Da jeg i lydfilen hørte ordet “guldæg,” begyndte jeg at tro lidt på det og fik en følelse af, at jeg da i det mindste kunne give det en chance ved at tro på det.

Det hjalp mig igennem ægoplægningen og gjorde, at jeg rent faktisk troede på det.

Jeg lærte at lukke mig lidt ind i mig selv med lydfilen og finde en ro, som jeg kunne bruge under ægoplægningen.

Stine

.Kirsten List Larsen har særlig viden om og erfaring med:

  • parforhold og ufrivillig barnløshed
  • følelsesmæssig stress i forbindelse med fertilitetsbehandling
  • familiedannelse gennem sæd- eller ægdonation
  • afslutning af fertilitetsbehandling uden succes.

Hvad 20 minutter om dagen med mentaltræning kan gøre for dig.