Mentaltræning er for dig

hvis du kan svare ja til et af disse spørgsmål:

  • Føler du dig frustreret, vred eller grådlabil?

  • Oplever du, at dine bekymrede tanker om fremtiden løber af med dig?

  • Har du svært ved at finde ro, f.eks. når du skal sove?

Når du mentaltræner, kan det her blive din nye virkelighed, at du vil:

  • opleve, at du automatisk vil få mere indre ro – bare du mentaltræner 20 minutter om dagen.

  • opleve sammenhængen mellem din mentaltræning og din evne til selv at kunne tage føringen over dine tanker og følelser. Mentaltræningen kan f.eks. føre til færre bekymrede tanker og færre vredesudbrud. 

  • opdage, at du kan komme til at sove bedre og du får mere energi om dagen.

  • lære at kunne udnytte små huller i hverdagen til mentaltræning. F.eks. i køen i supermarkedet, mens du venter på bussen osv.

Dine muligheder

Fundamentet

Seks ugers online kursus, hvor du med lydfiler bliver guidet gennem de helt grundlæggende færdigheder: 1) Fysisk afspænding 2) Mental afslapning 3) Træning målrettet til at få et konstruktivt fokus. Før mentaltræningen og efter forløbet tager du tre stresstest, så du kan måle effekten af din mentaltræning. Du får 16 mails med grundig instruktion under forløbet og hver onsdag aften har du mulighed for at få direkte svar på dine spørgsmål eller andet. Kirsten sidder klar på Zoom.

Din investering: 997 kr.

Fundamentet plus 3 x 30 minutters online samtale med Kirsten 

Med denne løsning får du også direkte adgang til samtaler med Kirsten – bare dig og hende – når det passer dig.

Din investering: 1997 kr.

Ekstra målrettet træning*

En uges målrettet træning som gør tiden fra ægcellen befrugtes til graviditetstest til en bedre tid. Lydfilen har overskriften ‘Efter befrugtningen.’

Din investering: 97 kr.

 

En uges målrettet mentaltræning med overskriften ‘Vitalt Underliv.’

Din investering: 97 kr.

 

 

Gør det selv – mentaltræning*

Instruktion i at lave dit helt eget målrettede træningspas. Når først du er udlært i det, kan du gøre det igen og igen med lige præcis det emne, du vælger.

Din investering: 157 kr.

Personlig træner*

Du har ideen til, hvad du vil træne. Sammen laver vi din lydfil på stedet. Det tager 60-90 minutter. Vi mødes online og laver optagelsen på stedet.

Din investering: 597 kr.

 

* Disse køb forudsætter, at du har været gennem den fundamentale træning.

 

Du kan gå i gang umiddelbart efter du har betalt. Du kan naturligvis beholde alt materialet, når først du har investeret i det og bruge det igen og igen.

Du betaler med Mobile Pay på 2892 9596 eller bankoverførsel. Kontakt Kirsten og hun vil straks sende dig oplysningerne.

Ring på 28929596, hvis du vil lave en aftale.

Efter et 6 ugers forløb i Kirstens kyndige hænder føler jeg mig mere rolig, positiv og i balance

Efter et langt fertilitetsbehandlingsforløb, som ikke havde båret frugt, følte jeg mig stresset, udkørt og trist. Jeg havde brug for at bygge mig selv op og finde livsglæden og roen igen. Jeg faldt over et mentaltræningsforløb hos Kirsten List Larsen i forbindelse med et webinar, og med Kirstens egen baggrund som tidligere ufrivillig barnløs, følte jeg, det kunne være den hjælp, jeg havde brug for. Og det har jeg ikke fortrudt! Efter et 6 ugers forløb i Kirstens kyndige hænder føler jeg mig mere rolig, positiv og i balance. Jeg er overrasket over, hvor meget jeg har rykket mig på kort tid, og de daglige øvelser har hjulpet mig til at holde et mere positivt fokus i hverdagen. Jeg kan varmt anbefale et mentaltræningsforløb til andre, der har kæmper med ufrivillig barnløshed eller stress.

Linda, blev gravid under forløbet

Kirsten har en helt unik emotionel evne til at “føle” hvor du er – og tilpasser forløbet, så man føler det kun kan passe til en selv

Jeg har deltaget i et mentaltræningsforløb hos Kirsten List Larsen – et dejligt og inspirerende forløb, hvor blikket blev rettet både indad og fremad mod en horisont, som til stadighed flytter sig. Kirsten har en helt unik emotionel evne til at “føle” hvor du er – og tilpasser forløbet, så man føler det kun kan passe til en selv. Jeg er nu meget mere bevidst om at benytte de redskaber, Kirsten præsenterede, til at håndtere mine stressede perioder, så jeg i dag oplever en ro og afklarethed, som jeg ikke kunne finde ind til før. Kirsten har en meget behagelig måde at håndtere ens tankemylder og mentale udfordringer på, og jeg blev flere gange forundret over, hvor præcist hun satte ord på, hvordan jeg havde det – og tilmed tilrettede lydfiler, så de lige passede til mit behov. Jeg kan varmt anbefale dette metaltræningsforløb.

Louise, nu mor efter mange års fertilitetsbehandling

Din mentaltræner Kirsten List Larsen

Kirsten List Larsen er  certificeret mentaltræner fra EmpowerMind Danmark ved Jørgen Svenstrup og kan derfor hjælpe dig med at skyde genvej gennem guidet hypnose.

Hun kan også lære dig selvhypnose. Gennem (selv)hypnose aktiverer man sin underbevidsthed, så man opnår en højere grad af bevidsthed om, hvilke tanker, der styrer en, så man kan ændre dem, hvis ønsket.

Kontakt mig for at høre mere

– ring på 28929596.

 

Kunderne siger om Kirsten

 

mentaltræning