Cookie- og privatlivspolitik

Velkommen til min hjemmeside kirstenlistlarsen.dk. Når du besøger en hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold. F.eks er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner hjemmesidens besøgende er mest interesseret i.

Grundlæggende indsamler og behandler jeg personoplysninger i overensstemmelse med ICFs etiske regler, dansk lovgivning og EU persondatabeskyttelses regler – GDPR med virkning fra 25. maj 2018.

Nedenfor fortæller jeg lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at jeg prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på min hjemmeside, så jeg bedre kan målrette mit indhold til dig, der rent faktisk er interesseret i det, jeg laver. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.

Kirsten List Larsen (mobil 28929596) er dataansvarlig.

Om cookies

Mine hjemmeside bruger cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Hvis jeg bruger annoncer, vil disse desuden kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube o.lign. Se evt. også  listen over de tredjeparter, jeg bruger.

Om personoplysninger

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg (eller nogle af dem, jeg benytter til den slags, f.eks Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved, at du klikker ind på noget af hjemmesidens indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i undersøgelser eller konkurrencer, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller i øvrigt bruger mine services eller foretager køb via websitet.

 

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

Formål med indsamling og behandling af persondata

Kirsten List Larsen indsamler almindelige persondata blandt andet for at kunne:

  • indgå aftaler med (potentielle) klienter,
  • fakturere klienter og opfylde Regnskabsloven i forbindelse med bogføring og fakturering
  • dokumentere coaching timer over for International Coach Federation, ICF, for opretholdelse af international certificering.
  • informere og kommunikere med læsere gennem emails (nyhedsbreve). Læseren opgiver selv alle personoplysninger f.eks. i forbindelse med  tilmelding på kirstenlistlarsen.dk.

Dertil kommer, at oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere services og indhold. (Jeg vil også kunne vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, hvis jeg benytter mig af den mulighed. Det gør jeg ikke).

Jeg registrerer og behandler typisk personoplysninger som:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Mobilnummer
  • Noter fra samtaler og opgaveløsning
  • Timeopgørelse over coachingsessioner (klientlog)
  • Sjældent indsamler jeg privatadresse.

Særligt om kirstenlistlarsen.dk

Kommentarer

Besøgende kan ikke skrive kommentarer på webstedet, og derfor indsamles der ingen data her.

Kontaktformular

For at besøgende kan komme i kontakt med mig via websitet, bruger jeg en kontaktformular. Her indsamles navn, email-adresse og den tekst, som den besøgende selv skriver. Den indsendte information bruges ikke til markedsføring. Oplysningerne opbevares sikkert, så længe det er relevant for relationen, og slettes senest tre måneder efter modtagelse.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på kirstenlistlarsen.dk kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Periode for opbevaring


Dine oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Som eksempler kan jeg nævne, at jeg sletter mails senest efter tre måneder, og at data opsamlet hos Google Analytics slettes efter 14 måneder (korteste valgmulighed).

 

Videregivelse af dine oplysninger


Data om din brug af websitet,  geografisk placering, køn, alderssegment m.v. og hvilke annoncer, du modtager og eventuelt klikker på,videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, hvis jeg benytter mig af det.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Jeg anvender kun databehandlere i EU eller parter, som kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse, idet de efterlever EU’s persondatalov (GDPR).

Se listen over tredjeparter, som kirstenlistlarsen.dk bruger.

Hvordan jeg sikrer dine data

Jeg har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Det kan du læse mere om, når du læser videre her.

Hvor det er muligt har jeg to-faktor godkendelse som fast sikkerhedsprocedure.

Som en ekstra sikkerhed har jeg krypteret (kodeordsbeskyttet) de af mine dokumenter, der indeholder personfølsomme oplysninger, ligesom email korrespondance med følsomme oplysninger krypteres, hvis de ikke slettes.

Databrudsprocedure

Som dataansvarlig håndterer jeg databrud ved brug af ekstern konsulent.

 

Hvilke rettigheder du har over dine data


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Du kan bede om, at alle de personlige data, jeg har om dig, bliver slettet. Det gælder dog ikke nogen form for data, som jeg er forpligtet til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Henvendelse kan ske til kontakt@kirstenlistlarsen.dk.

Klagemulighed

Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver og kontaktmuligheder


Websitet https://kirstenlistlarsen.dk ejes og publiceres af:

List Explorer / Forlaget pubList

v/ Kirsten List Larsen
Søndergårdsvej 51
2870 Dyssegård
Mobil: 28929596
Email: kontakt@kirstenlistlarsen.dk

 

Få inspirationsmailen som så mange andre donorfamilier

Du skal lige bekræfte din tilmelding - tjek din mailboks.

Pin It on Pinterest