• COACHING • That’s how the light gets in 

Coaching kan forstås med Leonard Cohens poetiske ord. Coaching handler nemlig om at finde den revne – der er i alting – så lyset kan komme ind. Når vi er i situationer, hvor vi ikke kan se nogen vej ud af mørket, og hvor vi måske føler os fastlåste og uden håb, kan vi gennem coaching finde nye veje. En coachingsession indledes typisk  med, at du fastsætter et mål for samtalen med mig som coach og dine fremskridt og retning evalueres undervejs. En coachingsession kan også tage form af en mere eksistentiel samtale om livets store spørgsmål, om livsværdier og etik.

• STRESSCOACHING •  Få styr på tanker og følelser

Det afhænger helt af din situation, om du kan coaches på almindelig vis, eller om stresscoaching vil være den bedste hjælp for dig her og nu. Hvis du er i svær krise (har stress) er det vejledning (stresscoaching), du har brug for ro og IKKE almindelig coaching, fordi coaching netop folder mulighederne ud og udfordrer dig. Som stresset har du brug for RO og ikke selvudvikling. Som uddannet stresscoach kan jeg vurdere, hvad du har brug for: I almindelig coaching er det dig, der er i fokus som eksperten i eget liv. Er du derimod i en svær krise (har stress), har du i stedet brug for, at jeg påtager mig ekspertrollen og bliver din vejleder (stresscoach) i en periode.

• WALK AND TALK Når ønskebarnet ikke kommer

Walk and talk er for dig, som

  • inderst inde har en fornemmelse af, at du ikke får barn af den fertilitetsbehandling, du er i, og at du derfor nok kommer til at gå andre veje
  • er ved at afslutte fertilitetsbehandlingen uden at have fået barnet, du drømte om
  • allerede har afsluttet fertilitetsbehandlingen og nu står i et vadested
  • synes du hænger fast er i et dødvande uden retning.

En gåtur kan både opløse tanker, vi sidder fast i, og lede til nye tanker.

Det er svært at se fremtiden med tårer i øjnene.

Læs mere om WALK AND TALK.

• MENTALTRÆNING • 

Mentaltræning er tit den nemmeste og hurtigste genvej til at nå målet, og derfor bruger jeg også mentaltræning som arbejdsmetode. Med mentaltræning arbejder du nænsomt med din underbevidsthed ved hjælp af guidende lydfiler. Gennem mentaltræning aktiverer man sin underbevidsthed, så man opnår en højere grad af bevidsthed om, hvilke tanker, der styrer en, så man kan ændre dem, hvis ønsket. Efter mentaltræning vil du opleve, at du får det bedre både med dine tanker, dine følelser og dine handlinger.

Når du køber ydelser, har du en aftale om samtale inden 24 timer.

Du booker den bedste tid for dig i online kalenderen. Du kan også ringe på 28929596.

Du betaler enten via MobilePay på 41670 eller ved bankoverførsel.

Forretningsbetingelser

eBOG | FAR, MOR OG DONORBARN 

E-bog: Far, mor og donorbarn. Veje til et endnu bedre liv som donorfamilie  PDF - 1. udgave
E-bog: Far, mor og donorbarn. Veje til et endnu bedre liv som donorfamilie PDF - 1. udgave
140 sider (pdf) ISBN: 978-87-995183-0-2 ©Kirsten List Larsen og Forlaget pubList, 2012 Far, mor og donorbarn gør det enkelt for dig at komme godt gennem processen med at skulle skabe familie ved hjælp af en donor. Du følger blot tillidsfuldt bogen fra start side til side. Du kan også selv vælge netop de kapitler, der taler mest til dig lige her og nu.

eBOG | DONORBARNETS BOG

E-bog: Donorbarnets Bog - Skab din egen fortælling DANSK
E-bog: Donorbarnets Bog - Skab din egen fortælling DANSK
Donorbarnets Bog er en lettilgængelig guide, som på bedste vis supplerer den gængse Barnets Bog | Gør som mange andre | Lav din unikke fortælling til dit barn | Du får en udførlig instruktion i at skrive netop din families svar, uanset om din familie består af en far og en mor, een mor eller to mødre. Version 2 er udvidet med mange flere sider, som dit barn selv kan udfylde. 165 støttespørgsmål i Word, som gør det fleksibelt og nemt for dig at arbejde med. ©Kirsten List Larsen og Forlaget pubList, 2014

eBOG | DONORCHILD’S BOOK

The Donor Child’s Book - Create your own story  ENGLISH
The Donor Child’s Book - Create your own story ENGLISH
As donor parents, you will have even more stories to tell about, and to, your child than the traditional Child’s Book makes room for. You need different keywords and more pages. This book resolves this challenge, providing you with the necessary additions to the traditional version. 165 questions to answer.

Når du køber digitale produkter, får du adgang umiddelbart efter dit køb. OBS! Hold øje med din spamboks.

Sådan handler du ebøger.

Forretningsbetingelser

CALL ME
+
Call me!

Pin It on Pinterest