sociologen Kirsten List Larsen
Jeg føler mig rolig i Kirstens kompetente hænder

Kirsten har en enorm viden. Jeg føler mig rolig i hendes kompetente hænder. Det er helt nede på jorden og alligevel føles det nærmest magisk. Man går klogere og mere lettet derfra.

Marina, i langt fertilitetsforløb

Sociologen Kirsten List Larsen

Sociologen Kirsten List Larsen har i 20 år arbejdet inden for det social- og sundhedspolitiske område.

Senest arbejdede hun i flere år for patientforeninger, hvor hun især fokuserede på kunsten at mestre de vilkår, livet byder os alle.

Sociologen Kirsten List Larsen ønskede at fralægge sig sociologens typiske kritiske indgangsvinkel og i stedet fokusere på styrker og på det, der faktisk virker.

Derfor oprettede hun i 2010 eget firma, hvor hun blandt andet giver sparring til ufrivilligt barnløse, så de får en bedre hverdag trods infertilitet.

Erhvervsmæssig baggrund.

Som sociolog har Kirsten stor viden og erfaring med at bruge og formidle forskning. Hun holder fast i sin akademiske baggrund ved at være opdateret på forskning og data om infertilitet. Det betyder meget for Kirsten, at det hun arbejder med valide metoder.

Kirsten har blik for at skifte perspektiv mellem den individuelle, den relationsmæssige og den samfundsmæssige vinkel. Derfor vil samtalerne med Kirsten også typisk handler om dit samspil med andre.

 

 

 

 

 

 

 

CALL ME
+
Call me!

Pin It on Pinterest