Stresscoach Kirsten List Larsen

Mennesker, som oplever ufrivillig barnløshed er ofte præget af stress pga infertiliteten. For at kunne hjælpe bedst, er Kirsten List Larsen certificeret Matzau stresscoach fra erhvervspsykolog Majken Matzau.

Præcis hvad du behøver

Som uddannet stresscoach kan Kirsten vurdere, hvad du har brug for: om du kan coaches her og nu eller ikke. Det afhænger nemlig helt af din situation, om du kan coaches på almindelig vis, eller om stresscoaching vil være den bedste hjælp for dig her og nu.

Hvis du er i svær krise (har stress) er det vejledning, du har brug for. Og ro.  IKKE coaching, der jo i stedet som arbejdsform folder mulighederne ud og udfordrer dig.

Kirsten bruger mange forskellige metoder og kan switche mellem de forskellige alt efter, hvor du er henne i processen.

Stresscoach Kirsten List Larsen er internationalt certificeret
Stresscoach Kirsten List Larsen
Kirsten har en helt unik tilgang til stressfeltet, idet Kirstens speciale er fertilitet

Kirsten List Larsen har i 2011 gennemført Matzau Erhvervspsykologers Stresscoach-uddannelse med engagement, indlevelse og kompetence. Kirsten har en helt unik tilgang til stressfeltet, idet Kirstens speciale er fertilitet, og Kirsten kan nu med en certificering som Matzau Stresscoach ikke blot hjælpe barnløse, der søger hjælp hos hende, men også fertilitetsklinikerne, idet en del af Kirstens stresscoach-uddannelse retter sig mod at gennemskue og løse organisatoriske stressproblematikker.

Erhvervspsykolog Majken Matzau

Jeg kan trække vejret igen

Efter samtaler hos Kirsten stoppede jeg hurtigt med at jagte min egen hale. Jeg har fået afklaret min tankegang og fået ro på. Jeg har lært at sige ja til mig selv, selvom det betyder, jeg siger nej til andre.

Anja

Jeg kan mærke et markant skift i mig selv

Jeg vil bare lade dig vide, at jeg kan mærke et markant skift i mig selv – til det bedre(!) – efter vores samtale i går. Så tak for dit bidrag til det.

Steen

Kirsten List Larsen har særlig viden om og erfaring med:

  • parforhold og ufrivillig barnløshed
  • følelsesmæssig stress i forbindelse med fertilitetsbehandling
  • familiedannelse gennem sæd- eller ægdonation
  • afslutning af fertilitetsbehandling uden succes.

Stresscoach Kirsten List Larsen giver dig ro indeni